Αρχική σελίδα

Αρχική σελίδα

 

BLOMDAHL
ΤΡΥΠΗΜΑ ΑΥΤΙΩΝ, ΜΥΤΗΣ, ΑΦΑΛΟΥ

 

Μια εταιρεία που δίνει προτεραιότητα στην ιατρική πλευρά
του τρυπήµατος των αυτιών και της χρήσης σκουλαρικιών


Η εταιρεία Blomdahl Medical δίνει προτεραιότητα στο τρύπηµα των αυτιών και την εφαρµογή σκουλαρικιών που γίνεται µε ιατρική µέθοδο. Το τρύπηµα των αυτιών είναι µια διαδικασία στην οποία υποβάλλεστε για να γίνετε πιο όµορφοι, αλλά ταυτόχρονα είναι και µια ιατρική επέµβαση.

Εµείς στη Blomdahl κάνουµε ό,τι µπορούµε για να είναι η διαδικασία αυτή άνετη και ασφαλής για σας και να µείνετε απόλυτα ικανοποιηµένοι µε το αποτέλεσµα. Αυτό που κάνει τη Blomdahl να ξεχωρίζει δεν είναι το ότι σας προσφέρουµε πολλά όµορφα σκουλαρίκια για να διαλέξετε, αλλά το ότι νοιαζόµαστε πάνω απ' όλα για την ιατρική πλευρά του θέµατος.

Αυτή η δέσµευση της εταιρείας µας αντικατοπτρίζεται τόσο στα προϊόντα µας και στις πληροφορίες που δίνουµε στις ενότητες "Blomdahl Medical Ear Piercing" και "Blomdahl Caring Earrings" αυτής της τοποθεσίας Web όσο και στις µεθόδους παραγωγής και ποιοτικού ελέγχου που εφαρµόζουµε. Η παραγωγή των αποστειρωµένων ειδών γίνεται σε ειδικούς καθαρούς χώρους οι οποίοι είναι ειδικά κατασκευασµένοι και στους οποίους υπάρχει θετική πίεση αέρα και κυκλοφορεί αέρας που καθαρίζεται από ειδικά µικροφίλτρα.

Το προσωπικό είναι ειδικά εκπαιδευµένο να εργάζεται σε ένα τέτοιο απαιτητικό περιβάλλον και να τηρεί τους αυστηρούς κανόνες υγιεινής. Είµαστε επίσης υπερήφανοι για τον ποιοτικό έλεγχο ο οποίος διενεργείται σύµφωνα µε τα ίδια πρότυπα που εφαρµόζονται στην ιατρική.

Όλη αυτή η εργασία είναι αφιερωµένη σε ένα µόνο πράγµα: να σας κάνει να αισθάνεστε ασφαλής όταν χρησιµοποιείτε τα προϊόντα Blomdahl