Αρχική σελίδα

Αρχική σελίδα

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ Gand είναι μία πατροπαράδοτη ελληνική επιχείρηση,  που δραστηριοποιείται στο χώρο της Κατασκευής Επίπλου από το 1970. Η αγάπη και το μεράκι της οικογένειας Γονίδη για το Χειροποίητο Έπιπλο έχει καθιερώσει την Gand ως μία από τις μεγαλύτερες Εταιρείες Κατασκευής Επίπλων στην Ελλάδα, που μπορεί να καλύψει όλες τις ανάγκες και απαιτήσεις σας για ένα πραγματικά όμορφο και λειτουργικό σπίτι.

Χωρίς κανένα συμβιβασμό ως προς την ποιότητα, εδώ και 40 χρόνια, οι έμπειροι διακοσμητές και τεχνίτες της Gand επιστρατεύουν την  τεχνογνωσία τους για να σας προσφέρουν έπιπλα που συνδυάζουν την καλαισθησία, το πρωτοποριακό design, τη λειτουργικότητα και την εργονομία. Η υψηλή ποιότητα κατασκευής, σε συνδυασμό με το άψογο service και τις προσιτές τιμές έχουν καταστήσει την Gand μία από τις πλέον αξιόπιστες και καταξιωμένες εταιρείες στο χώρο της.

Προς απόδειξη της υψηλής ποιότητας κατασκευής των Επίπλων της, η Gand προσφέρει στους πελάτες της δεκαετή (10ετή) γραπτή εγγύηση για επιδιόρθωση ή ακόμη και αντικατάσταση, καλύπτοντας ακόμα και την μεταφορά από το σπίτι σας προς το εργοστάσιο και αντίστροφα.

Στο Εργοστάσιο της Gand έχουμε τη δυνατότητα να κατασκευάσουμε, κατόπιν παραγγελίας σας, τα έπιπλα της αρεσκείας σας σε οποιοδήποτε σχέδιο, διαστάσεις, υλικά και αποχρώσεις ξύλου και υφασμάτων επιθυμείτε. Επιπλέον, η Gand είναι σε θέση να επισκευάσει με χαμηλό κόστος τα παλιά σας έπιπλα, έτσι που να δείχνουν και πάλι καινούρια. Έτσι, έχετε τη δυνατότητα να αποκαταστήσετε τις φθορές των αγαπημένων σας επίπλων, που προκύπτουν από το χρόνο ή τη χρήση, αντικαθιστώντας το ύφασμα σε καναπέδες, πολυθρόνες, καρέκλες ή φρεσκάροντας τη βαφή των ξύλινων επιφανειών σε χρωματισμό επιλογής σας.

Και για όσους χρειάζονται τη γνώμη ενός έμπειρου διακοσμητή, η Gand μπορεί να σας προσφέρει μία ολοκληρωμένη μελέτη του χώρου σας και μάλιστα σε 3D κάτοψη. Η έμπειρη ομάδα διακοσμητών της μπορεί να επισκεφθεί το σπίτι σας, εντελώς Δωρεάν, προκειμένου να σας παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες, τόσο για την επίπλωση, όσο και για τη Διακόσμηση της κατοικίας. Μπορείτε ακόμα και να αναθέσετε στην Gand τον πλήρη εξοπλισμό της κατοικίας σας για ένα άψογο αισθητικό αποτέλεσμα.

Στην Gand θα βρείτε όχι μόνο έπιπλα με υψηλή ποιότητα κατασκευής, αλλά και μία ευρεία γκάμα ειδών για το σπίτι, όπως πίνακες, καθρέπτες, φωτιστικά, χαλιά και διακοσμητικά αντικείμενα. Εσείς, βάλτε απλώς την έμπνευση!

Τόσο το Εργοστάσιο, όσο και το Showroom της Gand βρίσκονται στο Πικέρμι, επί της Λεωφόρου Μαραθώνος 120Α.

Στα 800 τ.μ. του Καταστήματός μας, θα βρείτε έπιπλα εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, αλλά και μία μεγάλη γκάμα σε είδη σπιτιού, όπως πίνακες, καθρέπτες, φωτιστικά, χαλιά και διακοσμητικά. Παρέχεται δυνατότητα ειδικών κατασκευών από το Εργοστάσιο της Gand, καθώς επίσης και επισκευής των παλαιών σας επίπλων.

Επισκεφθείτε το κατάστημά μας για να μελετήσουμε από κοινού και να σας προτείνουμε τις κατάλληλες λύσεις επίπλωσης και διακόσμησης του δικού σας χώρου. Εάν δεν διαθέτετε μεταφορικό μέσο και διαμένετε εντός Αττικής, η Gand μπορεί να σας μεταφέρει με δικό της όχημα στις εγκαταστάσεις της, κατόπιν ραντεβού.

Τέλος, η Gand σας παρέχει μία πλειάδα από μοναδικές υπηρεσίες, έτσι που η πολυτέλεια δεν ήταν ποτέ πιο προσιτή!
•    Πληρωμή με Άτοκες Δόσεις
•    Προνομιακή Λίστα Γάμου Gand
•    Δωρεάν μεταφορά προς και από το Κατάστημα
•    Παράδοση Διακοσμητικών Ειδών με Αντικαταβολή

Για πληροφορίες, καλέστε στο 210-60.38.441