Αρχική σελίδα

Αρχική σελίδα

 

Η επιχείρηση mitsopoulos aluminium systems σας καλωσορίζει στις διαδικτυακές της υπηρεσίες. Είναι  γνωστή από τη συνεχή της παρουσία στο χώρο των συστημάτων αλουμινίου και μεταλλικών κατασκευών. Γνωστή από το 1994 έως και σήμερα. Γνωστή για την άψογη ποιότητα και αισθητική της, για την  εξυπηρέτηση και συνέπειά της, για τη μεγάλη εμπειρία και τις ασυναγώνιστες τιμές της .Αυτά είναι τα κύρια χαρακτηριστικά μας που κάνουν τη διάφορα στο χώρο αυτό. 

Το Όραμά μας

  Να έχουμε μία δυναμική, ανταγωνιστική και συνεχώς εξελισσόμενη πορεία στην ελληνική αγορά παραγωγής και διάθεσης συστημάτων αλουμινίου, δίνοντας έμφαση στις ανάγκες των πελατών μας, την αξιοπιστία των προϊόντων και των υπηρεσιών μας, προσφέροντας συνεχώς πρωτοποριακές, καινοτόμες και ευέλικτες κατασκευαστικές λύσεις χάρη στην υψηλή τεχνογνωσία και μακρόχρονη εμπειρία μας.

 Καθημερινά αναλαμβάνουμε στόχους με υπεθυνότητα και δεσμευόμαστε για την επίτευξη αυτών, αγκαλιάζουμε την ανάπτυξη πρωτοποριακών λύσεων, αντιλαμβανόμαστε τις ανάγκες των πελατών μας, εργαζόμαστε ομαδικά, με σεβασμό στις κοινωνικές και ηθικές αξίες, παράγουμε προϊόντα υψηλής προστιθέμενης αξίας και υλοποιούμε νέες ιδέες, με στόχο να γίνουμε ο πιο αξιόπιστος συνεργάτης σας στην επιτυχία!

 

 

mitsopoulos aluminium systems
Ναυπάκτου 40
Ιεράς πόλης Μεσολογγίου - Τ.κ 30200

Τηλ/Φαξ: +30 2631028620
e-mail: info@mitsopoulos.com