Γενικό Service για το Peugeot σας μόνο από 100€!
 
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ
  • Peugeot 106 από 100 €
     
  • Peugeot 206 από 113 €
     
  • Peugeot 307 από 119 €
     
  • Peugeot 406 από 127 €
     
  • Peugeot 407 από 149 €
     

Με το πρόγραμμα Service Deal 5+ η Peugeot εξασφαλίζει τη μακροζωία και την αξιοπιστία του 5+ ετών Peugeot σας με χαμηλό κόστος, πάντα με την εγγύηση της τεχνογνωσίας του κατασκευαστή.

ΝΕΑ ΓΚΑΜΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ
Διατηρήστε αναλλοίωτη την ποιότητα του αυτοκινήτου σας, με μια νέα γκάμα ανταλλακτικών εγκεκριμένων από τον κατασκευαστή.

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ
Οι εργασίες διενεργούνται από τους εξειδικευμένους και άρτια εκπαιδευμένους τεχνικούς των Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών Peugeot, οι οποίοι γνωρίζουν το Peugeot σας καλύτερα από οποιονδήποτε άλλον.

ΕΓΓΥΗΣΗ
Επιλέγοντας να κάνετε το service του αυτοκινήτου σας στην Peugeot. είστε σίγουροι ότι η συντήρηση θα γίνει σύμφωνα με τις προδιαγραφές του κατασκευαστή ενώ η εργασία και τα ανταλλακτικά συνοδεύονται από 1 χρόνο εγγύηση.

ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ
Το πρόγραμμα Service Deal 5+ περιλαμβάνει οικονομικά πακέτα service ειδικά σχεδιασμένα για αυτοκίνητα 5+ ετών σε προκαθορισμένες, εξαιρετικά χαμηλές τιμές.

ΣΤΑΘΕΡΕΣ ΧΡΕΩΣΕΙΣ
Το πρόγραμμα Service Deal 5+ σας δίνει τη σιγουριά των σταθερών χρεώσεων, χωρις κρυμμένες εκπλήξεις, με ειδικά πακέτα που περιλαμβάνουν τον έλεγχο, την εργασία και τα ανταλλακτικά της προγραμματισμένης συντήρησης του αυτοκινήτου σας.

Ακολουθεί αναλυτική ενημέρωση σχετικά με τις εργασίες που πραγματοποιούνται στο αυτοκίνητό σας
κατα την διάρκεια του Service Deal 5+ ...

Αντικαταστάσεις: Λιπαντικό κινητήρα, Φίλτρο λαδιού, Ροδέλα τάπας λαδιού, Φίλτρο αέρα, Φίλτρο A/C (σε όσα αυτοκίνητα διαθέτουν), Μπουζί.

Έλεγχος Στάθμης Υγρών: Φρένα, Αντιψυκτικό, Υδραυλικό τιμόνι, Υαλοκαθαριστήρες.

Γενικοί Έλεγχοι / Μετρήσεις : Δοκιμή στο δρόμο, αναζήτηση αναβαθμίσεων λογισμικού, Μπαταρία, Υαλοκαθαριστήρες, Λαπμτήρες, Καυσαέρια, Μπροστινό και πίσω σύστημα, Δισκόπλακες και τακάκια εμπρός, Χειρόφρενο και πίσω φρένα, Υδραυλικό σύστημα πέδησης, Φθορά ελαστικών, εξάτμιση.

Εαν σας ενδιαφέρει επικοινωνήστε εδώ
 
Κάντε τη πράξη έξι και έξι =
Επικοινωνία
Πίσω
Επικοινωνία