ΜΑΣΑΖ
 
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ

...ΜΑΣΑΖ στο Ms-grace Beauty Spa...

Το μασάζ μπορεί να μας προσφέρει ανακούφιση ψυχική και σωματική ...Τα οφέλη του είναι πολλά και ευεργετικά σε αρκετά επίπεδα τόσο που θα λέγαμε οτι όχι μόνο δεν αποτελεί πολυτέλεια αλλά ανάγκη.
1)Τονώνει το ανοσοποιητικό μας, 
2)ανακουφίζει από τους πόνους, 
3)μειώνει το καθημερινό στρες, 
4)χαλαρώνει τους μυς, 
5)κάνει το δέρμα μας πιο λαμπερό...
...και όλα αυτά μαζί, έχουν σαν αποτέλεσμα την αναζωογόνηση της ενέργειας του σώματος.Επωφεληθείτε με όλα τα παραπάνω και επιλέξτε το είδος μασάζ που σας ταιριάζει:
AROMATHERAPY MASSAGE (1 ώρα 10 λεπτά) 50ευρώ.
Ο Ιπποκράτης, ο Έλληνας πατέρας της σύγχρονης ιατρικής συνιστούσε για καλή υγεία, ένα αρωματικό μασάζ την ημέρα. Επιλέξτε τα αιθέρια έλαια που σας ταιριάζουν και απολαύστε μία από τις καλύτερες αγχολυτικές περιποιήσεις, την ξεχωριστή εμπειρία ενός ευεργετικού μασάζ .Ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα μασάζ για το κεφάλι και το σώμα που επικεντρώνεται σε συγκεκριμένα σημεία πίεσης, βοηθώντας στην ενδυνάμωση του νευρικού συστήματος καιστην αποκατάσταση της χαμένης ενέργειας.
SPORTS AND FITNESS MASSAGE (60λεπτά) 45ευρώ.
Μία ολοκληρωμένη περιποίηση σώματος που μπορεί να εφαρμοστεί πριν ή μετά την άσκηση,καθώς βοηθά στην αύξηση της κυκλοφορίας του αίματος και στο ζέσταμα των μυών, στην αποφυγή διαστρεμμάτων και στην ανακούφιση από άλγη και πόνους.Ιδανική για αυτούς που γυμνάζονται ή για όσους καταπονούνται από έντονη σωματική εργασία.
REFLEXOLOGY (45λεπτά) 40ευρώ.
Εφαρμογή πίεσης σε συγκεκριμένα σημεία στα πόδια ώστε να αποδεσμευτεί το στρες και η ένταση. Βοηθά στη βελτίωση του κυκλοφορικού και ενθαρρύνει τη φυσική αίσθηση
ισορροπίας.
BACK, NECK & SHOULDERS MASSAGE (40λεπτά) 35ευρώ.
Με αυτό το υπέροχο κλασικό μασάζ όλη η ένταση που έχει συσσωρευτεί στην πλάτη, τον αυχένα και τους ώμους σας, έπειτα από μια αγχώδη και απαιτητική ημέρα, απλώς
εξαφανίζεται.

Εαν σας ενδιαφέρει επικοινωνήστε εδώ
 
Κάντε τη πράξη τρία και επτά =
Επικοινωνία
Πίσω
Επικοινωνία