ΠΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ ΣΠΙΤΙΑ
 
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ

Γιατί Ανδρουλάκης Προκατασκευασμένα Σπίτια

Αυστηρά κριτήρια διέπουν την ποιοτική επιλογή της Αυστριακής ξυλείας που εισάγουμε, η οποία είναι πολύ σκληρή, εξαιρετικά συμπαγής, με μεγάλο ειδικό βάρος, μεγάλη μηχανική αντοχή στη σύνθλιψη, χημικά αποφορτισμένη και πιστοποιημένη.

Η ξήρανση της ξυλείας σε ειδικά ξηραντήρια καθιστούν το ξύλο απρόσβλητο και ένα από τα πιο ενδεδειγμένα οικοδομικά υλικά για προκατασκευασμένα σπίτια με αντοχές έως και 80% υψηλότερες από τη συμβατική ξυλεία.

                     Αδιαμφισβήτητα Πλεονεκτήματα                      

1. Πλήρως αντισεισμική κατασκευή 

Λόγω της μεγάλης ελαστικότητας του ξύλου σε συνδυασμό με τη μέγιστη στατική επάρκεια του μοναδικού βιδωτού σκελετού της ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ Σπίτια Προκατασκευασμένα και του πρωτοπόρου συστήματος συνδεσμολογίας, οι κατασκευές μας είναι πλήρως αντισεισμικές.

2. Άριστης ποιότητας πολυκολλητή αυστριακή ξυλεία ξηραντηρίου

Με τα αυστηρότερα κριτήρια επιλέγεται η αυστριακή ξυλεία, η οποία είναι πολύ σκληρή, εξαιρετικά συμπαγής, με μεγάλο ειδικό βάρος και μηχανική αντοχή στη σύνθλιψη.

3. Χρήση ανακλαστικής μεμβράνης στη στέγη

Για την μέγιστη θερμομονωτική απόδοση της στέγης τοποθετούμε ένα στρώμα ανακλαστικής μεμβράνης, η οποία αντανακλά το 98% της ηλιακής ακτινοβολίας, διατηρώντας τη θερμική ισορροπία εντός της κατοικίας και μειώνοντας τα ενεργειακά κόστη θέρμανσης και ψύξης.

4. Οικολογική κατασκευή

Όλα τα υλικά είναι οικολογικά, φιλικά προς το περιβάλλον  και ανακυκλώσιμα.

5. Υψηλής ποιότητας κατασκευή 

Σε συνεργασία με κορυφαίους επώνυμους οίκους δομικών και μονωτικών υλικών.

6. Ταχύτητα ανέγερσης κατασκευής

Σε όλα τα προκατασκευασμένα σπίτια οι τοιχοποιίες μας κατασκευάζονται στο εργοστάσιό μας, εν συνεχεία μεταφέρονται στον χώρο της οικοδομής με τα γερανοφόρα μηχανήματά μας και συναρμολογούνται επί τόπου με τους πιο εξελιγμένους τρόπους.

Ο σύγχρονος εξοπλισμός των μηχανημάτων του εργοστασίου μας, το μόνιμο και έμπειρο εργατοτεχνικό προσωπικό σε συνδυασμό με την οργάνωση και τη συνέπεια της εταιρείας μας έχουν σαν αποτέλεσμα το ακριβές χρονοδιάγραμμα παράδοσης της κατοικίας.

7. Βαρέως τύπου κατασκευή μόνιμου χαρακτήρα

 

8. Κορυφαίοι δείκτες θερμομόνωσης σε Ευρωπαϊκό επίπεδο

Με συντελεστή θερμομόνωσης έως και U=0,11 kcal/m2hc η τοιχοποιία μας συγκεντρώνει τον μέγιστο συντελεστή θερμομόνωσης, εξοικονομώντας έως και 70% ενέργεια σε ψύξη και θέρμανση.

9. Υψηλοί δείκτες ηχομόνωσης και υγρομόνωσης

Οι κατασκευές μας είναι άριστα ηχομονωμένες, εμποδίζοντας τη μεταφορά του ήχου και δεν προσβάλλονται από μούχλα και υγρασία σύμφωνα με το Ευρωπαϊκό πρότυπο ΕΝ 13163.

Η μακροπρόθεσμη απορρόφηση ύδατος είναι μόλις WL(T)=0.5 - 1.5% κατ’ όγκον.

10. Αντοχή πυρός

Οι κατασκευές μας έχουν εξαιρετική αντίδραση στη φωτιά, διότι όλα τα υλικά είναι βραδυφλεγή, σύμφωνα με τοΕυρωπαϊκό πρότυπο ελέγχου κατά DIN 4102.

11. Ελευθερία αρχιτεκτονικού σχεδιασμού

Στα προκάτ σπίτια ο φέρων οργανισμός μπορεί να παραλάβει μεγάλες κατακόρυφες και οριζόντιες φορτίσεις και μπορεί να διαμορφωθεί πολύ εύκολα σε γωνίες, καμάρες, καμπύλες, μεγάλα ανοίγματα, καθιστώντας υλοποιήσιμη κάθε αρχιτεκτονική απαίτηση.

 12. Δυνατότητα μελλοντικής διαμόρφωσης και επέκτασης

Μετά από τις απαραίτητες προβλέψεις στη στατική μελέτη του φέροντα οργανισμού όλες οι κατασκευές επιδέχονται προσθήκες κατ’ επέκταση και καθ’ ύψος.

13. Εξοικονόμηση εισφορών δημοσίου

Στα Προκατασκευασμένα Σπίτια η διαφορά στο κόστος των ενσήμων σε σχέση με μια συμβατική κατασκευή είναι ιδιαίτερα σημαντική και σχεδόν στο 1/3, λόγω του ότι οι κατασκευές με ξύλινο φέροντα οργανισμό εκπίπτουν στον πίνακα 2 των εστεγασμένων επαγγελμάτων του ΙΚΑ.

14. Προκαθορισμένος προϋπολογισμός και χρόνος παράδοσης έργου

Κατόπιν εκπόνησης του τελικού αρχιτεκτονικού σχεδίου της κατοικίας καθορίζεται ο ακριβής προϋπολογισμός της κατασκευής και σε συνδυασμό με την οργάνωση και την αξιοπιστία της εταιρείας ορίζεται το χρονοδιάγραμμα παράδοσης αυτής.

15. After sales

Η ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ Προκατασκευασμένα Σπίτια βρίσκεται κοντά στους πελάτες της και μετά την ολοκλήρωση του έργου. Οι άνθρωποι μας φροντίζουν για μια διαρκή επικοινωνία με τους πελάτες μας, ώστε να μπορούν να καλύψουν οποιαδήποτε μελλοντική ανάγκη, παρέχοντας την απαραίτητη τεχνική βοήθεια.

 

Εαν σας ενδιαφέρει επικοινωνήστε εδώ
 
Κάντε τη πράξη οκτώ μείον έξι =
Επικοινωνία
Πίσω
Επικοινωνία