ΑΔΕΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ
 
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ

ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ

  • Άδειες λειτουργίας καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος .
  • Χώροι εστίασης και διασκέδασης , ψιλικά , φαρμακεία, μίνι μάρκετ ,  Εστιατόρια, Πιτσαρίες,Ψητοπωλεία
  • Οβελιστήρια, Καφενεία, Αναψυκτήρια ,Σνακ Μπαρ, Ουζερί, Κομμωτήρια ,Πρατήρια Ειδών Ζαχαροπλαστικής,
  • Πρατήρια Άρτου, Παντοπωλεία, Οπωροπωλεία, Κυλικεία, Φαρμακαποθήκες , Ιατρεία, Εργαστήρια Ραπτικής κ.λπ.
  • ΟΜΑΔΑ ΕΜΠΕΙΡΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΜΑΣ ΣΑΣ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ! Εγγύηση για σας , η σαραντάχρονη πείρα μας , το όνομα μας και οι εκατοντάδες άδειες λειτουργίας που έχουμε εκδώσει. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΑΔΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΑΠΟ 900 ΕΥΡΩ ΕΑΝ ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΑΛΛΑΓΗ ΧΡΗΣΗΣ.ΕΑΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΑΛΛΑΓΗ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΑΡΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΘΕΣΕΩΝ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟ 2000 ΕΥΡΩ . Στις παραπάνω τιμές δεν περιλαμβάνεται 23% Φ.Π.Α.
  • ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ: 

    1. Όταν ο χώρος έχει χρήση συνάθροισης κοινού π.χ σουβλατζίδικο, δεν απαιτείται αλλαγή χρήσης όταν θέλουμε να λειτουργήσει σαν χώρος συνάθροισης κοινού π.χ. καφετέρια, η χώρος υγειονομικού ενδιαφέροντος π.χ παντοπωλείο.

    2. Το αντίθετο δεν ισχύει όταν έχουμε χώρο υγειονομικού ενδιαφέροντος π.χ παντοπωλείο, και θέλουμε να λειτουργήσει σαν χώρος συνάθροισης κοινού  π.χ. καφετέρια η εστιατόριο. Τότε απαιτείται αλλαγή χρήσης.

    3. Αλλαγή χρήσης απαιτείται και όταν θέλουμε να λειτουργήσει κατάστημα ως χώρος υγειονομικού ενδιαφέροντος π.χ παντοπωλείο, μανάβικο, κομμωτήριο κ.λ.π. Η Εταιρεία μας διαθέτει πεπειραμένους Πολιτικούς Μηχανικούς, Αρχιτέκτονες και Μηχανολόγους Μηχανικούς, και αναλαμβάνει να διεκπεραιώσει το φάκελο στις Υπηρεσίες καθώς και να σας παραδώσει στο 'χέρι' την Άδεια Λειτουργίας της επιχείρησης σας μαζί με όλες τις απαραίτητες μελέτες και τα σχέδια. Μηχανικοί μας, έρχονται στο χώρο σας, για έλεγχο της καταλληλότητας του και σας λένε αν ο χώρος πληροί τις προϋποθέσεις της Νομοθεσίας για να λάβει Άδεια Λειτουργίας. Ο έλεγχος αυτός έχει ως σκοπό να αποφεύγονται κάθε είδους προβλήματα, όπως για παράδειγμα να ενοικιάζονται ή να αγοράζονται χώροι, ακατάλληλοι, που δεν αδειοδοτούνται. Πληροφοριακά σας αναφέρουμε ότι για να πάρει κάποιος χώρος άδεια λειτουργίας πρέπει να είναι χώρος κύριας χρήσης και στην άδεια οικοδομής να αναφέρεται η χρήση του ( κατοικία , κατάστημα) Η εμπειρία μας και η καλή γνώση της Νομοθεσίας και της διαδικασίας , μας δίνει τη δυνατότητα να γίνονται και να διεκπεραιώνονται όλες οι απαιτούμενες μελέτες και εγκρίσεις ταυτόχρονα.

    Προέγκριση ίδρυσης Καταστήματος Υγειονομικού Ενδιαφέροντος Άδεια ίδρυσης και λειτουργίας Καταστήματος Υγειονομικού Ενδιαφέροντος Μεταξύ άλλων απαιτούνται :

    1. Σχεδιαγράμματα του καταστήματος εις τριπλούν, υπογεγραμμένα από Μηχανικό, από τα οποία να προκύπτει ότι ο χώρος είναι κύριας χρήσης προοριζόμενος για κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος σε κλίμακα που θα αναφέρεται ρητά επί του σχεδίου και στο οποίο θα αποτυπώνονται όλοι οι χώροι του Καταστήματος.

    2.Βεβαίωση καταλληλότητας ηλεκτρολογικού, μηχανολογικού εξοπλισμού και εγκαταστάσεων από τον κατά περίπτωση αρμόδιο εγκαταστάτη μηχανικό (αγωγοί μεταφοράς οσμών, αερίων, καπνών, συστημάτων Α.Π.Ε. κλπ).

    3. Πιστοποιητικό πυροπροστασίας, ανάλογα με το είδος του καταστήματος,

    Το γραφείο μας διευθύνει ο Εμπειρος Σύμβουλος Πολιτικός Μηχανικός Παντελής Παπακωνσταντίνου

Εαν σας ενδιαφέρει επικοινωνήστε εδώ
 
Κάντε τη πράξη δύο και πέντε =
Επικοινωνία
  • Προφίλ εταιρίας
  • Emailcontact
  • ΌνομαΔΕΣΠΟΙΝΑ  ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
  • Σταθερό τηλ2105447421
  • Κινητό τηλ6944451806
  • ΟδόςΠΕΡΣΕΦΟΝΗΣ 15
  • Νομός
  • ΤΚ11854
Πίσω
Επικοινωνία