ΥΓΡΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΧΑΛΙΩΝ
 
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ

Υγρός Καθαρισμός χαλιών

Για τα χαλιά που επιδέχονται υγρό καθαρισμό.

Κάθε χαλί πλένεται μεμονομένα με οικολογικά καθαριστικά, σεβόμενοι το περιβάλλον, όπου με απόλυτα ελεγχόμενη διαδικασία επιτυγχάνεται βαθύς αντιμικροβιακός καθαρισμός χωρίς να φθείρονται οι ίνες του.
Τα υλικά που χρησιμοποιούμε έχουν έγκριση από τον διεθνή οργανισμό για την ασφάλεια του μαλιού WOOL SAFE, και το προσωπικό μας αποτελείται από εξειδικευμένους τεχνικούς.

Τα υλικά καθαρισμού και οι μέθοδοι που χρησιμοποιούμε είναι ΑΠΟΛΥΤΑ ασφαλής για την υγεία, και δεν δημιουργούν προβλήματα σε ΒΡΕΦΗ και άτομα με χρόνια αναπνευστικά ή δερματικά προβλήματα!

Είμαστε πιστοποιημένοι τεχνικοί και εγκεκριμένο μέλος από τον διεθνή οργανισμό για την ασφαλεια του μαλλιού WOOL SAFE.

ΠΑΡΑΛΑΒΗ - ΠΑΡΑΔΟΣΗ

(Η υπηρεσία παρέχεται ΔΩΡΕΑΝ και προσφέρεται τηλεφωνικά είτε μέσω e-mail)

Παραλαβή:
Η Multiclean – Μελισσάρης παραλαμβάνει από τον χώρο σας τα χαλιά σας, τοποθετόντας τους επάνω ειδικό κωδικό με Barcode περιγραφής των στοιχείων σας το οποίο είναι κατασκευασμένο με τέτοιο τρόπο που δεν βλάπτει, φθείρει ή βάφει το χαλί σας. Το εξειδικευμένο προσωπικό τα μεταφέρει με ασφάλεια στο εργοστάσιό μας όπου γίνεται η ειδική επεξεργασία για την υπηρεσία που έχετε επιλέξει.
Σημασία έχει να επισημανθεί πως η Multiclean – Μελισσάρης χρησιμοποιεί ειδικές συσκευασίες μεταφοράς για χαλιά με ειδικούς λεκέδες και ζωήφια για αποφηγή μετάδοσής τους προς τα άλλα χαλιά!

Αποστολή:
Η Multiclean – Μελισσάρης με ιδιόκτητα αυτοκίνητα και το εξειδικευμενο προσωπικό της αναλαμβάνει να φέρει στον χώρο σας τα χαλιά σας, με ασφάλεια και συνέπεια.

Η Αποστολή και η Παράδοση γίνεται με κλειστού τύπου φορτιγά που διαθέτουν συστήματα πλοήγησης και με τη χρήση εξελιγμένων ηλεκτρονικών προγραμμάτων έχουμε την δυνατότητα να σας παρέχουμε ΑΚΡΙΒΗ 2ΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΑΣ.

Έτσι σας απαλλάσουμε από χρονοβόρες αναμονές!

Εαν σας ενδιαφέρει επικοινωνήστε εδώ
 
Κάντε τη πράξη επτά μείον έξι =
Επικοινωνία
Πίσω
Επικοινωνία