Απεντομώσεις
 
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ

Η Απεντόμωση στοχεύει στον έλεγχο και την καταπολέμηση όλων των ειδών των εντόμων, ιπτάμενων (κουνούπια, μύγες, ψύλλοι, έντομα αποθήκευσης τροφίμων, σφήκες ), ερπόντων και βαδιστικών (κατσαρίδα, κοριός, ψύλλος, μυρμήγκι, αράχνες, ψαλίδες, τσιμπούρια, ψείρες, μυριάποδα). Η Απεντόμωση αποτελεί απαιτούμενη υπηρεσία για επιχειρήσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος, επαγγελματικούς / βιομηχανικούς χώρους καθώς και επιδιωκόμενη υπηρεσία για τις οικίες, για τον λόγο ότι τα έντομα προκαλούν επιπτώσεις στην Δημόσια υγεία (δερματίτιδες, άσθμα, κνησμό, γαστρεντερολογικές ασθένειες), ενώ πολλά είναι ενοχλητικά στο ανθρώπινο περιβάλλον.

Η επιχείρηση μας Απολυμαντική Προστασία παρέχει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα Απεντόμωσης το οποίο βασίζεται στις αρχές του Integrated Pest Management (IPM) και περιλαμβάνει την Πρόληψη, τον Έλεγχο και την Καταστολή των εντόμων. Ένα σωστά σχεδιασμένο πρόγραμμα απεντόμωσης βασίζεται στις ανάγκες και ιδιομορφίες του χώρου αλλά και το είδος του προβλήματος, και περιλαμβάνει τα εξής στάδια:Επιθεώρηση και αυτοψία του χώρου για τυχόν κτηριακές ελλείψεις (τρύπες, σχισμές, κενά στις πόρτες, παράλειψη καθαριότητας και γενικά κακοτεχνίες), ως μέθοδος πρόληψης. Επιθεώρηση για εστίες μόλυνσης ( συνήθως σε σημεία με δύσκολη πρόσβαση) και ταυτοποίηση του εντόμου. Επιλέγεται η κατάλληλη μέθοδος εφαρμογής και η πιθανή συχνότητα εφαρμογής.

Η συχνότητα της Απεντόμωσης εξαρτάται κυρίως από το πόσο επιβαρυμένος είναι ο χώρος από παράσιτα. Για τις κατοικίες είναι αποδεδειγμένο ότι χρειάζεται μία με δύο φορές το χρόνο για να διατηρείται ο πληθυσμός των εντόμων σε χαμηλά επίπεδα. Στους επαγγελματικούς χώρους απαιτείται μεγαλύτερη συχνότητα εφαρμογών εντός του έτους, ιδιαίτερα όταν πρόκειται για χώρους υγειονομικού ενδιαφέροντος (εταιρείες αποθήκευσης και επεξεργασίας τροφίμων, καταστήματα εστίασης κ.α.)

Εαν σας ενδιαφέρει επικοινωνήστε εδώ
 
Κάντε τη πράξη δέκα μείον δύο =
Επικοινωνία
Πίσω
Επικοινωνία