Αρχική σελίδα

Αρχική σελίδα

asteritherm.gr

Ποιοί Είμαστε

ΑΣΤΕΡΙΘΕΡΜ , Τεχνική εταιρεία

- Είμαστε μια τεχνική εταιρεία παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών εξοικονόμησης ενέργειας, θέρμανσης , ψύξης , Z.N.X., αλουμινίων , ανακαινήσεις σπιτιών & επαγγελματικών χώρων , κλπ...

- Είμαστε μια ομάδα τεχνικών με κύριο αντικείμενο μας να προσπαθούμε να δώσουμε συμβουλές, τεχνικές , σε κατασκευές η ανακαινήσεις νέων και παλαιών σπιτιών.

- Είμαστε όλοι μας ελεύθεροι επαγγελματίες , όπου ο καθένας είναι πολύ έμπειρος στον τομέα του , αλλά λόγω της σημερινής κρίσης πρέπει να δουλέψουμε μέσω διαδικτύου , διότι έτσι ρίχνουμε αισθητά τα λειτουργικά έξοδα και μπορούμε να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας σε λογικά χαμηλές τιμές.

- Ετσι μπορείτε να μας ρωτήσετε για την περίπτωση σας η το πρόβλημα σας η τι έχετε στο μυαλό σας και εμείς θα σας συμβουλέψουμε για την πιο σωστή τεχνικά λύση σε συνδυασμό με χαμηλές τιμές και εσείς εαν θέλετε την εφαρμόζετε με εμάς η με άλλους τεχνικούς η αλλιώς την αγνοείται .

- Με αυτόν τον τρόπο θα έχετε μια λύση για το σπίτι σας και το σημαντικότερο , ολα αυτά θα έχουν γίνει ανέξοδα χωρίς να επιβαρυνθείτε στο παραμικρό . Συνεπώς περιμένουμε τις ερωτήσεις σας και εμείς θα σας απαντήσουμε οσο μπορούμε το συντομώτερο .

Για την , ΑΣΤΕΡΙΘΕΡΜ , Τεχνική εταιρεία / σας ευχαριστούμε πολύ .